location_onBreidings Garten, Soltau calendar_monthCts. 25.08.2024 schedule15:00

Maliyet: 35,00 Euro Sayısı
Toplam tutar:0 Ürünler0,00 Euro
Ön reservasyon ücreti:
Tüm islem maliyetleri dahildir.
Ara toplam:Alle Preise verstehen sich inklusive MwSt.

Cts. 25.08.2024

Alıcı

Isim
Soyisim
Sokak
Ev Numarası
Posta kodu
Şehir
Ülke
E-Posta
E-Posta tekrar et

Yasal

İsteğe bağlı

Siparişe genel bakış

Alışveriş sepetindeki biletler rezerve edilmemiştir
BiletFiyatToplam Fiyat
Indirim:
Sert bilet:Sert bilet + hediye paketleme:
baskı ve nakliye dahil
Ön reservasyon ücreti:
Tüm islem maliyetleri dahildir.
KDV dahil toplam:
Not: ticket i/O GmbH, sunulan etkinliğin organizatörü değildir. Etkinlik, biletlerin de düzenleyicisi olan organizatör tarafından gerçekleştirilir. ticket i/O GmbH, sadece organizatör adına biletlere aracılık eder. Organizatör Stiftung Edelhof Ricklingen, Am Edelhofe 8, 30459 Hannover

Ödeme sekli