HKdzuO8H Logo

location_onStiftung Edelhof Ricklingen-V. J. v. der Osten, Hannover calendar_monthSo. 11.08.2024 schedule15:00

Cena jednostkowa ilość Cena całkowita
Eintrittskarte 11. August 24 - Oper auf dem Lande - Edelhof Hannover Ricklingen

Koszt: 30,00 Euro Ilość:
Eintrittskarte ERMÄSSIGT - 11. August 2024 - Oper auf dem Lande, Edelhof Hannover Ricklingen

Koszt: 25,00 Euro Ilość:
Freiwillig 5 Euro mehr Eintrittskarte 11. August 24 - Oper auf dem Lande - Edelhof Hannover Ricklingen

Koszt: 35,00 Euro Ilość:
Całkowity koszt:0 Artykuł0,00 Euro
Zaawansowane opłaty rezerwacyjne:
w tym wszystkie koszty obsługi
Suma cząstkowa:Wszystkie ceny zawierają podatek VAT.

Wegbeschreibung So., 11. August 2024 - Oper auf dem Lande (Edelhof Ricklingen) - Alcina (Händel)

Stiftung Edelhof Ricklingen-V. J. v. der Osten

Am Edelhofe 8

So. 11.08.2024

Kupujący

Imię
Nazwisko
Ulica
Numer domu
kod pocztowy
Miasto
Kraj
Powtórzyć e-mail

Prawna

Proszę również zwrócić uwagę na Polityka prywatności.

opcjonalnie

Przegląd zamówień

Bilety w koszyku nie są zarezerwowane
BiletCenaCena całkowita