oPSrl775 Logo

Sa. 17. August 2024 - Oper auf dem Lande (Eckerde) - Alcina (Händel)

location_onRittergut Eckerde 1, Barsinghausen calendar_monthSat. 17/08/2024 schedule15:00

Single price Quantity Total price
Eintrittskarte 17. August 24 - Oper auf dem Lande - Rittergut I, Eckerde
calendar_monthSat. 17/08/2024

Single price: 30,00 Euro Quantity:
Eintrittskarte ERMÄSSIGT - 17. August 2024 - Oper auf dem Lande, Rittergut I, Eckerde
calendar_monthSat. 17/08/2024

Single price: 25,00 Euro Quantity:
Freiwillig 5 Euro mehr Eintrittskarte 17. August 24 - Oper auf dem Lande - Rittergut I, Eckerde
calendar_monthSat. 17/08/2024

Single price: 35,00 Euro Quantity:
Total cost:0 Article0,00 Euro
Booking fee:
inclusive all service fee and transaction costs
Subtotal:all prices are incl. VAT.

Wegbeschreibung Sa. 17. August 2024 - Oper auf dem Lande (Eckerde) - Alcina (Händel)

Sat. 17/08/2024

Buyer

First name
Last name(s)
Street
Streetnumber
ZIP
City
Country
repeat e-mail

Legal

Please also note the Privacy policy.

Optional

Order overview

Tickets in the shopping cart are not reserved
TicketpriceTotal price