oPSrl775 Logo

Sa. 17. August 2024 - Oper auf dem Lande (Eckerde) - Alcina (Händel)

location_onRittergut Eckerde 1, Barsinghausen calendar_monthPt. 17.08.2024 schedule15:00

Cena jednostkowa ilość Cena całkowita
Eintrittskarte 17. August 24 - Oper auf dem Lande - Rittergut I, Eckerde

Koszt: 30,00 Euro Ilość:
Eintrittskarte ERMÄSSIGT - 17. August 2024 - Oper auf dem Lande, Rittergut I, Eckerde

Koszt: 25,00 Euro Ilość:
Freiwillig 5 Euro mehr Eintrittskarte 17. August 24 - Oper auf dem Lande - Rittergut I, Eckerde

Koszt: 35,00 Euro Ilość:
Całkowity koszt:0 Artykuł0,00 Euro
Zaawansowane opłaty rezerwacyjne:
w tym wszystkie koszty obsługi
Suma cząstkowa:Wszystkie ceny zawierają podatek VAT.

Wegbeschreibung Sa. 17. August 2024 - Oper auf dem Lande (Eckerde) - Alcina (Händel)

Pt. 17.08.2024

Kupujący

Imię
Nazwisko
Ulica
Numer domu
kod pocztowy
Miasto
Kraj
Powtórzyć e-mail

Prawna

Proszę również zwrócić uwagę na Polityka prywatności.

opcjonalnie

Przegląd zamówień

Bilety w koszyku nie są zarezerwowane
BiletCenaCena całkowita